Kimberley Daman

Ik ben Kimberley Daman en ik ben werkzaam als jeugd- en gezinsprofessional binnen praktijk Ezra. Op het moment dat ik dit stukje schrijf ben ik 23 jaar oud. In mijn privéleven ben ik gelukkig getrouwd met Gido. Ik houd van muziek, snowboarden en motorrijden. Daarnaast ben ik veel te vinden in de kerk.

Na mijn tussenjaar, waarin ik een bijbelschool heb gevolgd, ben ik Pedagogiek gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2021 ben ik afgestudeerd als Pedagoog met het uitstroomprofiel jeugd. Hierdoor heb ik mijn SKJ-registratie behaald en kan ik werken als jeugd- en gezinsprofessional.

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. In eerste instantie als een tijdelijke functie, maar ik werk hier nog steeds met veel plezier voor 3 dagen in de week.

Afgelopen zomer (2022) werd ik benaderd door praktijk Ezra. Ze waren op zoek naar een nieuwe jeugd- en gezinsprofessional. Deze kans kon ik niet voorbij laten gaan. Na mijn opleiding wilde ik graag binnen de jeugdzorg werken, alleen vond ik het belangrijk om dit bij een christelijke praktijk te doen. Daarom ben ik dankbaar dat ik nu mag werken bij praktijk Ezra. Binnen deze praktijk staat God centraal en kan ik Hem volledig betrekken in mijn werk. Ik geloof dat God uiteindelijk de enige is die volledig herstel kan brengen in mensenlevens. Zonder Hem mist er een heel belangrijk puzzelstuk in de jeugdhulpverlening. Ik ben dankbaar dat ik mijn steentje bij mag dragen en zie uit naar wat ik voor anderen mag betekenen samen met God.