Joshua Schot


Ik ben Joshua Schot, getrouwd, vader van drie kinderen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Carianne Ross en doe momenteel een studie bij het CIVAS, rouw therapie. Ik heb een hart voor mensen en bovenal een hart voor God. Met Hem maak je fantastische dingen mee!

Mijn werk als coach doe ik dan ook echt niet alleen.
Ik werk vanuit een gelovig hart en dat maakt “een wereld van verschil”. De methode waar ik gebruik van maak is geweldig. Hierbij wordt uitgegaan van een compleet beeld; geest ziel en lichaam. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en voor veel mensen is uitleg hierover al verhelderend. Ik werk meestal vanuit een persoonlijk werkboek waarmee je zelf ook echt aan de slag gaat.
Je komt dus “in beweging” en hebt meteen een stuk gereedschap in handen! Maar jij bent en blijft eigenaar van jouw proces.
We kijken uitgebreid naar jouw verleden en gaan hier op een creatieve manier mee aan de slag. Samen zoeken we naar dat wat jou motiveert, naar je sterke kanten maar ook naar wat je eventuele valkuilen zijn. Je wordt je bewust van een taal die je eigenlijk al beheerst (!) en aan de hand hiervan ga je doelen stellen voor jezelf..
Nieuwgierig geworden? Ik wil je aanmoedigen om contact te zoeken.
Hopelijk tot snel.